Rygeafvænning

Rygning er nok den talmæssigt mest almindelige form for afhængighed i Danmark.

Afvænningsterapi med akupunktur søger at hjælpe dig som selv har besluttet at gøre op med et misbrug eller en skadelig vane, og sigter på at lindre de psykiske og vegetative korttids- og langtids-stress symptomer et sådan afsavn og livsmønsterbrud bringer med sig. Ren stofskiftemæssigt, er det ved stof-, nikotin og medicin afvænning indiceret at fjerne ophobede toksiner fra kroppen, og at kompensere for de overskydende feedback-reaktioner, der kendetegner det mere eller mindre pludselige bortfald af det stimulerende stof.

Akupunktur er en af de mest effektive behandlingsformer for rygeafvænning, og anerkendt og brugt af både det etablere og det alternative behandlingssystem.

Jeg vil i behandlingen bruge øreakupunktur til selve afvænningen, men tilsvarende kropspunkter til behandling af ubalancer, man bør være opmærksom på at behandle kroppen for stress og samtidig sørge for en afgiftning, og her vil jeg fokusere på leveren som det kemisk belastede afgiftningsorgan.

En rygeafvænning, vil typisk bestå af 3 sessioner med 3 dages mellemrum, hvorefter det vil være hensigtsmæssigt med en op følgende behandling én gang om måneden, så længe du føler behov for det. Ved tilbagefald skal du dog behandles omgående, og helst samme dag. Dette skal ses som baggrund af at langt størstedelen af ”ex-rygere”, på trods af en i første omgang vellykket behandling (80-90 % af de motiverede patienter), begynder at ryge igen indenfor 1 år, hvis afvænningen ikke følges op.

 

Det er afgørende, at du er velmotiveret og rede til total afholdenhed (det er langt mere vanskeligt at stabilisere en nikotinreduktion end et nul-forbrug)

Sukkerafhængighed

At spise sukker er for nogle blevet en afhængighed, som kan være svær at komme af med.

Akupunktur er utrolig effektiv mod alle former for misbrug, og dermed også sukkerafhængighed, når jeg arbejder med sukkerafhængighed, fokuserer jeg på din bugspytkirtel, så insulindannelsen neutraliseres og dermed nedsættes og dermed din trang til de søde sager.

Sukkerafhængighed kan give:

 

  • Koncentrationsbesvær
  • Aggressiv adfærd
  • Store udsving (træt/hyperaktiv)
  • Livsstilssygdomme som diabetes

 

Vi vil sammen udarbejde en plan for hvordan din sukkerafhængighed kan behandles og jeg vil give dig nogle overkommelige råd om, hvordan du kommer ud af dit sukkermisbrug, og får et meget bedre liv, og bliver mere tilfreds med dig selv.