Svækket immunforsvar

Immunforsvaret er en nødvendighed for at mennesket kan overleve diverse sygdomme. Kritisk sygdom er der rigtig mange mennesker, der bliver ramt af i dag. Styrkelse og støttebehandling af dit immunforsvar kan hjælpe din krop med bedre at forebygge kommende sygdomsangreb.

Mange går rundt med et lavt immunforsvar, der giver et dårligt helbred med f.eks. influenza eller andre infektioner der kommer tilbage igen og igen.

Akupunktur er godt til at få optimeret og styrket dit immunforsvar, så sygdomme igen bliver holdt for døren.

Vores immunforsvar svækkes over tid af f.eks. alder, alkohol, tobak, forurening og langvarig stress, der er en markant negativ faktor for kroppen. Det har du mulighed for at gøre noget ved.

Støt og optimer dit immunforsvar effektivt med akupunktur.

 

Ved behandling af immunforsvaret bliver kroppens eget forsvar styrket væsentligt, så sygdomme bedre og hurtigere kan blive bekæmpet. At optimere og effektivt støtte kroppens eget immunforsvar kræver individuel behandling.

Overaktivt immunforsvar

Immunforsvaret er involveret i mange sygdomme. Det kan virke ulogisk, men mange sygdomme skyldes overaktivt immunforsvar.

Hvordan kan immunforsvaret skade os – Immunforsvaret er skabt til en barks verden. Et moderne liv kan måske blive for rent og føre til at immunforsvaret kaster sig over os selv.

Hvilke sygdomme taler vi om i denne sammenhæng?

  • Børneeksem, skæleksem, psoriasis, høfeber, astma, allergi
  • Leddegigt, sukkersyge, tarmbetændelser, som Mb Grohn og Colitis Ulcerosa

Sindet og kosten har betydning for immunsystemets normale funktion. Der kommer ikke sjældent udbrud af psoriasis ved psykisk belastning, og baggrunden for mange tilfælde af autoimmune sygdomme er en utæt tarm på grund af dårlig kost og fordøjelse med overvækst af svamp og dårlige bakterier. Mangel på D3-vitamin går også ud over immunforsvarets funktion. Ved at fjerne årsagerne får man immunsystemet til at fungere normalt, så det er stærkt og velfungerende, men ikke overreagerende.

 

Akupunkturen er et utrolig godt redskab til at skabe både fysisk og psykisk balance, og under konsultationen vil du få en god vejledning i, hvordan du kan forbedre dine kostvaner og derved få en god tarmfunktion og fordøjelse.